Vă mulțumim, POLITRUCILOR!

Vă mulțumim, POLITRUCILOR!

Acum iese puroiul din sistemul medical.

Acum se vede cel mai bine bătaia de joc față de sănătate a tuturor celor care au condus țara asta în ultimii 30 de ani, indiferent de partid.

VOI, cei care ați condus țara trei decenii, sunteți responsabili pentru cât de slab pregătit e sistemul medical în lupta cu coronavirusul.

E vina VOASTRĂ, cei care v-ați perindat prin fruntea țării, că medicii nu au echipamente de protecție și trebuie să-și cumpere din banii lor costume de zugravi.

VOI, vremelnici conducători, sunteți responsabili pentru dezastrul din spitale, pentru lipsa de dotări, pentru mizerie.

Ați transformat sănătatea în boală, iar acum a venit momentul să decontăm inconștiența voastră.

Haosul de acum din spitale vi se datorează VOUĂ, politrucilor!

Aveți pe conștiință cadrele medicale care s-au infectat cu coronavirus, pentru că nu aveau echipamente de protecție. Aveți pe conștiință bolnavii care nu sunt tratați corespunzător. Aveți pe conștiință sănătatea românilor, de care v-ați bătut joc. Dar nu aveți, că probabil nu aveți conștiință.

Deficit de 40 de mii de cadre medicale în spitalele publice, conform sindicatului “Solidaritatea sanitară”. Așa a intrat România în războiul cu coronavirusul, cu mult prea puțini soldați. Ne-ați alungat medicii, pentru că n-au avut de ce să stea într-un sistem putred.

Peste 100 de cadre medicale infectate cu coronavirus în România, pentru că au intrat în luptă fără să fie echipați corespunzător. Cum vă simțiți, bă, când auziți asta? Vă mai suportă pământul?

O suspectă de coronavirus este plimbată pe mai multe secții ale unui spital din Botoșani, până i se face testul și se află că e infectată. Nu se știe câți oameni a infectat. Cât amatorism? Câtă inconștiență, să plimbi un suspect pe mai multe secții, în plină epidemie? Ăsta e sistemul medical pe care l-ați „creat” VOI, în ultimii 30 de ani.

La Iași, cadrele medicale de la o maternitate protestează, pentru că nu vor să preia o gravidă suspectă de coronavirus, deoarece NU au echipamente de protecție! Au ajuns medicii să protesteze împotriva pacienților, pentru că le e frică pentru viața lor! Cum e asta, bă, nesimțiților?

La spitalul din Toplița, cadrele medicale au primit suluri de hârtie de bucătărie și elastice pentru borcane, ca să-și confecționeze măști de protecție. Aia e, atât s-a putut, nu se știe dacă vă protejează împotriva virusului, dar măcar s-a încercat ceva!

Dar e ok, voi dormiți bine, că aveți obrazul atât de gros, încât nu trece nici virusul prin el. Voi dormiți liniștiți, în timp ce România suferă de incompetența voastră.

Somn ușor, politrucilor!

Lasă un răspuns