Sunt Răzvan Dragoș și exist pe această planetă din 1983.

Am apărut la Satu Mare și am dispărut de acolo în 2002, când am venit la Cluj, la facultate, și n-am mai plecat. Am terminat „Relații Internaționale și Studii Europene” și n-am ajuns ambasador, cum visam când m-am înscris, dar am ajuns să activez în domeniul care și-a pus amprenta asupra existenței mele: creația în publicitate. Cu timpul, a rămas simplu: creație. Mi-am și tatuat-o pe antebraț.

În 2007, intram pentru prima dată într-o agenție de advertising, pe job-ul de copywriter, și n-am mai plecat de acolo până în 2013, când am luat-o pe calea freelancing-ului, în același domeniu. În anii de agenție s-au pus semințele pentru omul care sunt azi. Și sunt recunoscător că am avut această șansă. 

În 2008, intram în online și n-am ieșit până în ziua de azi. Am scris 11 ani pe tvdece.ro, până n-am mai scris. Am decis, cu greu, să închid acea etapă și să încep una nouă, pe un site care îmi poartă numele. Era și cazul. Dar și TVdece este un proiect care a contribuit la Răzvanul de azi. 

În 2018, intram într-o redacție de televiziune și, ȘOC ȘI GROAZĂ!, aici sunt și în ziua de azi. N-am crezut că, la 36 de ani, mă voi reinventa în om de TV, dar viața are modurile ei să „SE” râdă de noi. De atunci, învăț în fiecare zi, fac emisiunea care e copilul meu, mai fac o emisiune, scriu știri de TV, dau cu subsemnatul la gazetă și sunt sufletul petrecerii. Sunt, din nou, recunoscător pentru încredere și șansă.

Nu știu ce voi scrie despre mine în 2028, dar știu că voi fi cu 10 ani mai bun decât acum. Nu că acum n-aș fi bun, sau ceva.