Hei, salut!

Hei, salut!

E foarte greu să te desparți de un „copil” în care ai investit 11 ani de educație. Uitați-vă la cât de praf sunt părinții când le pleacă odraslele la facultate. Chiar dacă știu că vor reveni la cuib, ceva în ei se rupe. Știu că revenirile vor fi, de acum, doar vizite. Casa părintească nu mai e acasă, ci o „pensiune”.

Așa și eu, cu tvdece.ro. L-am crescut la sânul meu 11 ani, am investit în el bucurie, nervi, i-am dat tot ce am avut mai bun (ce discurs părintesc!), l-am crescut cum am știut eu mai bine, dar a venit momentul să-l las să-și vadă de viața lui (rămâne sus, cel puțin o vreme).

Am tot revenit la el, să încerc să-l țin lângă mine, dar nu l-am mai găsit pe Zicu acolo. Zicu a plecat de acasă și a luat cu el și inspirația. Așa că, Răzvan avea și el nevoie de o casă nouă, unde să-și facă de cap. Pentru că Răzvanul de acum e total diferit de Răzvanul din 2018.

(ăsta e punctul în care puteam s-o iau razna și să lungesc articolul inutil, dar am zis că e suficient sirop, nu vreau s-o dați în diabet.)

So, razvandragos.ro. Planuri? Chestii? Treburi? Chiftele? Da, chiftele! Oricând chiftele! Măsline? În Martini, dar nu beau Martini. Cumva o să fie, că n-a fost niciodată să nu fie cumva.

Să mă citiți sănătoși!

This Post Has 7 Comments

 1. Dragos Mone

  Chiftele!

 2. Cucurigu

  Decât chiftele, mai bine șnițele la sandwich maker! #amzis

 3. TmBlog

  O sa fie bine, stai linistit! Te voi citi cu drag aici.

 4. klubbingman

  Tot de 11 ani stiu de tine. 2.0 😉
  Sa fie cu succes acolo!
  Multa sanatate!

 5. Groparu

  ChifBere! S-a dat?
  Pe bune amu, era nevoie. Prea multe cuvinte stăteau acolo neieșite și le trebuia să iasă, să de dez-sugrume.
  Haideți afară la joacă, tu cuvintelor! Zburdați și veseliți-vă. Hei, Alba, faci sex cu Neagra? Foarte bine!

Lasă un răspuns