O zi dintr-o lume corectă politic

O zi dintr-o lume corectă politic

S-a trezit dimineață cu o poftă nebună de a face sex, ca tot omu’. Nevastă-sa încă dormea, așa că i-a pus, discret, o mână pe fund, s-o trezească. Asta a sărit ca arsă din pat:

– Ce faci?

– Cum adică?

– Mi-ai pus mâna pe fund!

– Așa, și? Am chef de prostii!

– Ține-ți râma în pantaloni, că poate te acuz de hărțuire sexuală!

Omul s-a dus în baia lui corectă politic. Produsele masculine erau egale cu cele feminine, ca să nu existe discriminare. Asta însemnă că ea a trebuit să renunțe la multe produse, că se știe că femeile sunt campioane mondiale la produse de baie. Dar dacă trăiești într-o lume corectă politic, te raliezi, să nu se simtă discriminat amărâtul.

S-a spălat pe dinți cu o pastă neagră. Pastele albe au dispărut de mult, în urma protestelor care militau împotriva rasismului din tuburi. Când a intrat în bucătăria corectă politic, ea pregătise deja micul dejun. Mobila de bucătărie era alb cu negru, să nu aibă probleme cu autoritățile. Constant, se făceau controale, iar dacă te prindeau doar cu mobilă albă sau neagră, te legau. Au mâncat ochiuri din ouă de la găini crescute corect politic, drepturi câștigate la Curtea Internațională a Drepturilor Găinilor, și pâine prăjită. Dar prăjită atent, că dacă e prea arsă, se face neagră și apar probleme.

S-a îmbrăcat în hainele lui corecte politic, să se ducă la job. Hainele corecte politic sunt extrem de anoste, ca să nu trezească nici cea mai mică dorință într-o femeie, care l-ar putea hărțui sexual. La fel și femeile: umblau în niște combinezoane de mecanici auto, să nu cumva să se vadă vreo bucată de piele. Bărbații, săracii, se excitau și dacă vedeau o gleznă, dar trebuiau să-și stăpânească pornirile animalice, dacă țineau la libertatea lor.

Ajuns la biroul corect politic, și-a făcut job-ul corect politic și a avut discuții corecte politic cu colegii. Firma la care lucra era atât de corectă politic, încât nu doar că a angajat toate rasele, ci și toate minoritățile seuale. Și erau multe minorități sexuale. Astfel, era înconjurat de mulți incompetenți, angajați doar pentru că trebuiau create locuri de muncă obligatorii și pentru asexuali, și pentru biromantici sau pentru pansexuali. O simplă privire sau o remarcă îndoielnică, ai hărțuit și te-ai ars.

După job, s-a dus într-un bar corect politic, unde a băut o bere corectă politic cu prietenii lui corecți politic, cu care a avut discuții, evident, corecte politic. Unul din prietenii lui, care voia să combine ceva în seara aia, avea la el un dosar imens, care conținea toate documentele pe care o domnișoară trebuia să le semneze ca să stea de vorbă cu el. Că nu puteai merge pur și simplu la o domnișoară și să-i spui „Hei, salut!”. Te raporta aia înainte de a termina propoziția.

Ajuns acasă, a deschis televizorul și s-a uitat la emisiuni și seriale corecte politic. Fiecare program te anunța înainte că show-ul conține o pondere egală din toate rasele și toate minoritățile sexuale, să fie bine.

Mai târziu, a reușit să-și convingă soția să facă dragoste. Dragoste corectă politic, să nu cumva să o ofenseze.

Lasă un răspuns