Orașul băieților de la delivery

Orașul băieților de la delivery

Era odată un oraș populat doar cu băieți care livrează mâncare. Erau atât de mulți, încât te împiedecai de ei pe stradă. Mă rog, se împiedecau unii de alții, că erau doar ei, cum ar veni.

Izvoarele istorice spun că așezarea a fost fondată de un băiat venit pe bicicletă, care a înfipt în țărână ghiozdanul cu mâncare și așa a luat naștere „Orașul fomiștilor”. Nu se știe exact cum au ajuns băieții care livrează mâncare să fie singurii locuitori ai cetății, dar cert e că erau. Nici măcar nu se știe cui livrează mâncare, mai exact, dar specialiștii sunt de părere că își livrează între ei.

Când unii delivery boys sunt ieșiți din tură, alții le livrează mâncarea. Și tot așa. Este un cerc vicios al decadenței culinare. Ăia din cartierul fucsia le livrează ălora din cartierul galben, de nu se mai cunoaște om de caserolă. O ciorbă de livratori făcută de un chef nebun, care a scăpat un pic de ulei pentru lanțul de la bicicletă. Un pic mai mult.

Într-o zi, s-a întâmplat o minune. Dintr-un bloc, a apărut un om. Un om normal, fără bicicletă și ghiozdan în spate. Stupoare printre delivery boys, care nu mai văzuseră în viața lor un om adevărat. Unii s-au șocat, alții s-au speriat, iar alții au luat-o razna și au început să pedaleze de nebuni pe străzi.

Au început să circule zvonuri despre apariția omului fără ghiozdan, cum a ajuns să i se spună. Unii delivery boys ziceau că e un fel de Mesia, care a venit să-i salveze de bicicletă, alții susțineau că un delivery boy a făcut sex neprotejat cu o bucată de carne care a prins viață și a luat forma unei creaturi bizare, numită femeie, iar alții credeau că e o conspirație a Ocultei și că n-au cum să existe oameni fără ghiozdan în spate. Cert e că omul fără ghiozdan se plimba nestingherit prin oraș, iar ăstora le era frică să intre în vorbă cu el: dacă îi blesteamă și nu-și mai pot livra mâncare?

Misterioasa creatură se apropie de un grup de delivery boys și le spune:

– Salut, sunt Cornel și sunt în izolare de doi ani. Unde se poate mânca o ceafă de porc cinstită, cu cartofi prăjiți, în orașul ăsta?

Iar un delivery boy mai curajos i-a zis

– O poți comanda de la mine… și… ți-o aduc acasă…

Sursă cover photo

Lasă un răspuns