Programul spațial românesc

Programul spațial românesc

Guvernul a anunțat că vrea să investească în inteligență artificială, într-un supercomputer cuantic și în folosirea hidrogenului ca sursă de energie inepuizabilă.

O să vă las puțin să vă opriți din râs.

Gata?

Bun, deci vom avea inteligență artificială în buda din fundul curții. Vom avea un supercomputer cuantic legat cu sârme. Și vom trece hidrogenul prin pâine, ca să-l transformăm în energie regenerabilă.

Dacă tot suntem așa viteji, eu zic că Guvernul ar putea anunța programul spațial românesc. Să nu o mai lungim și să ne-o tot ia alții înainte. Să rugăm niște cetățeni de etnie să ne facă o navă din aia faină, din tablă zincată, de să muară americanii de ciudă.

Să ne facem costume spațiale din plase de rafie și să ne facem căști din pepeni de Dăbuleni. Să revoluționăm propulsia printr-un combustibil bazat pe pălincă. Să construim o praștie imensă, care să lanseze nava în spațiu. Să ajungem în cosmos și să punem nava pe avarii, cinci minute, boss, intru până la stația spațială internațională.

Să ajungem pe Lună, să înfigem steagul României și să facem primul grătar din spațiu. Să transformâm Luna într-o Românie. Iar după câteva luni, Luna să dispară: „Nu știu, șefu’, ce s-a întâmplat, că nu-s din localitate. S-o fi defectat, o fi zis ceva, o fi înjurat!”

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns