Scrisoare pentru Teodosie

Scrisoare pentru Teodosie

Stimate Înaltpreasfințit,

Îmi permit să vă scriu ca lui Moș Crăciun, pentru că am văzut că sunteți capabil de miracole mult mai șmechere decât ale bărbosului din Laponia. Dacă ați reușit să-l mai înviați o dată pe Iisus, înseamnă că sunteți capabil de literalmente orice.

Așa că, m-am gândit să-i scriu unui om atât de puternic, că poate mă rezolvați și pe mine cu niște apăsări. Pentru dumneavoastră, Înaltpreasfințite, e un fleac: pocniți din degete și, pac, se repetă Învierea. De aceea, am credința că puteți să-mi îndepliniți și mie, prin miracol, niște dorințe. Ca un peștișor auriu, că tot vă place aurul.

Ați putea face un miracol și să avem și noi un personaj malefic pe care să croșetăm conspirații? Că ne-am săturat de ocultiștii de import, gen Bill Gates sau Soroș. Vrem un om de-al nostru, din popor, un român neaoș care să fie responsabil de toate relele din țara asta. Dacă tot l-ați reînviat pe Iisus, l-ați putea învia, de exemplu, pe Ceaușescu. Ar fi scenariul perfect: dictatorul retras pe o insulă exotică, de unde concepe planuri malefice pentru destabilizarea României.

Ați putea face un miracol și să-l înviați pe Ion Cantacuzino? Avem nevoie de un super-erou care să le explice românilor că vaccinurile nu îi omoară, având în vedere că, datorită lui Cantacuzino, România a devenit a doua țară din lume care a introdus vaccinarea nou-născuților împotriva tuberculozei. Unde mai pui că a inventat și vaccinul antiholeric, care în timpul Primului Război Mondial a contribuit la combaterea unei epidemii mari de tifos. De fiecare dată când un român răspândește conspirații despre vaccinuri, să apară Cantacuzino și să-i dea una peste bot. N-ar fi fain?

Ați putea face, printr-un miracol, ca tehnologia 5G să fi fost inventată de daci? Eu știu că e așa, dar majoritatea românilor nu. Să inviați un dac, care să apară în fața românilor și să le spună: „Dragi daci, 5G-ul e bun, 5G-ul e calea, adevărul viața!” Și-ar pune românii 5G și în baie.

Și dacă înfăptuiți toate aceste miracole, faceți cumva să reînviați și mintea acestui popor, că e în moarte clinică.

Cu deosebită considerație,

Un creștin.

Sursă vover photo

Lasă un răspuns